21. srp 2013.

Lep dan na smrADI

Letnje dane svakako ne treba provoditi u zatvorenom prostoru. Ukoliko nismo imali mogućnosti da odemo na more, ili smo već bili i vratili se, Ada ili obala neke od reka koje imamo u okolini su odličan izbor.
Naravno, sve to ne znači da se može ići bilo kakav. Uz šetnju i kaficu sa prijateljima posetili smo Adu, more Beograda. Evo šta smo sve tamo zatekli.



Počinjemo sa klasičnom slikom nogica koje se sunčaju na plaži. Ovakva fotografija je apsolutni MUST HAVE ovog leta. Ako vaše nogice nisu, sa setom u noktu, gledale u vodu ispred vas, kao da niste ni bili na plaži.




Blaža varijanta sve drečavosti oko nas koja vas tek čeka na fotkama koje slede. Totalni OPS this year je kupaći u vašoj guzi. Vodite računa.


Kupaći bubregar u ljubičastom colouru, sa štraftama je definitivno ono što smo sretali ovog dana. Kada birate kupaći vdite računa da li je jednodelni ili dvodelni. Ako ste se pak odlučili za dvodelni nemojte ga, molim vas, nositi kao jednodelni!



Tarzan i negova drugarica Casper su se takođe prošetali po ovom sunčanom danu. To nas vodi do sledeće fotografije.



Sami odlučite za koju ste varijantu. U zavisnosti kako je nosite i jedna i druga mogu biti IN. Ja lično više volim more natural ten. Znači neka kombinacija ovog euro krema. Nemojte se spržiti, to nikako nije IN, kao ni mladi sir look. A pušenje na plaži? To neću ni kometarisati, već izvolite kako vam drago.


Ova fotografija, iako to sigurno već mislite, nije ovde zbog kilaže this girl. No. By the way iliti BTW, ona je jedna od mnogih. Ali zašto je ona na ovoj fotografiji da li se pitate? 
Stajling!
Kilaža ume da bude problem zbog neumerene ishrane, ali isto tako i zbog raznih hormonskih poremećaja. Dakle, ko smo mi da sudimo? Ali kada je odeća u pitanju sudićemo i te kako! Obučeni na plaži i još u ovako nešto! Dajte molim vas! Pobedite vaše komplekse bili mršavi ili bucmasti. 
Vi posotojite zbog vas samih, a vaša odeća zbog drugih.


Nuklearni kupaći štetan za vid prolaznika je apsolutni OUT ovog leta. Jake, neon boje su IN, ali ne preterujte. Ova devojka je bila udaljena 100 metara od mene, a morao sam da stavim duple naočare da bi se desila ova fotografija, a ja ne ostanem slep.

Došli smo do pobednika i totalnog OPS-a ovog dana! Predstavljam pobednicu Ada's sumer day-a.



Opuštena varijanta za plažu, swimsuit u finom colouru dobrog printa, na odličnom telu već su je proglasili pobednicom. Međutim kada joj se devojčica pored obratila sa "mama", postala je pobednica nedelje. Mlada mama odličnog izgleda i vrlo dobrog ukusa naša je pobednica i puno nam je srce što smo je sreli.


OMG. WTF. LOL. BTW. JBT. Samo su neke od skraćenica koje su mi prošle kroz glavu dok sam se nemoćno valjao po podu preživljavajući epi napad. Atomska bomba u neon colouru! Jasno je zašto je ovo totalni OPS ovog dana, ali da ipak malo pojasnimo. Sandale ima moja prijateljica koja ih je sama ukrasila raznim bodljicama, nitnama itd i ispale su jako zanimljive. I ovako su samo na bilo šta drugo, osim ovoga na slici. Haljina je, uz štikle 28cm, idealna za neki zadimljeni klub bez klime, u kojem jeftini bend peva Svetlanine hitove. Ogrlica eventualno za šetnju po gradu. Ali sve ovo zajedno, uz telo koje nikako, nikako, nikako ne trpi ovu haljinu, nije ni u kom slučaju za plažu.

Eto malo smo se osvrnuli oko nas. Fotkali za vas. Zapamtite, toliko je toga moderno, da vam nešto sigurno i lepo stoji. E pa, uhvatite se za taj komad i uživajte. Žao nam je što nismo zatekli neku sjajnu kombinaciju vrednu modnog bloga, ali ima vremena tek smo krenuli.

Uživajte svakog dana koliko možete i onako kako volite.

Modni Džoger

1 komentar:

  1. sve slazem, jednini mi je minus sto na prvoj slici nisu nalakirani nokti. Posto je kao sto mozemo videti neon hit, predlazem neki drecavi lak.

    OdgovoriIzbriši