23. kol 2013.

ČOVEK NIJE ČOVEK AKO JE ČOVEK JER ČOVEK JE IPAK SAMO ČOVEK

Upalim TV posle dugo vremena i imam šta da vidim. Novi trend dolazi. Očekujem, naravno, nešto bizarno, tipa jaknu od mrtve ovce sa kapuljačom - lobanjom ili cipele sa štiklom od neobrađene slonovače onako tek otkinute i sl.

No, ljudska glupost je uspela da me iznenadi ovog puta. Otišli su korak dalje. Verujem da se mnogi neće iznenaditi i da sam "tek sad" čuo za ovo, evo ponizno priznajem. Jesam, tek sad. Bičujte me vašim nadograđenim kosama. Grebite me svoj nalepljenim noktima. Mučite me ljubiteljke luksuza.

Tolika potreba čoveka da bude životinja, kako spolja tako i iznutra, mi nikad neće biti jasna. Još, kao i uvek, neće čovek uzeti nešto dobro od životinje. Ne daj bože.
Nekada su ljudi od životinja učili kako se lovi, pravili su plesove po životnjskim pokretima, unapređivali borilačke veštine itd itd.

Danas ih jednostavno kasapimo i kačimo po sebi. Lakše je. Moderno je.

Odoh predaleko ipak je blog o "modi", a ne o pravima životinja.

Evo o čemu je reč. Ovog puta čovek je dobio FASHION TALE! Iliti fešn rep. To nije občan rep. Ovaj rep mrda, baš kao i pravi. Izgleda kao i pravi. Dobro nema nikakvu funkciju kao pravi, ali koga je uopšte briga za to.






Do sada ga nažalost možete naći samo u prirodnim colour-ima. No, nadamo se da uskoro možemo očekivati i druge boje i nijanse.




Dobra stvar je to što su uglavnom od veštačkih materijala, ali siguran sam da će uskoro biti pravi preparirani repovi. Naravno što je životinja ređa rep će biti moderniji, a samim tim i skuplji. Takođe možemo očekavati repove od smrdljivih i gadnih životinja, poput tvora i guštera.

Evo još primera:







Drage dame brzo požurite po svoj rep. Naravno da moramo biti u trendu. Naravno da zbog trenda treba da izgledamo kao idioti. Naravno da je naravno sve to.


Takođe je pravi trenutak da provučem i obuću inspirisanu životinjama ili napravljenu od njih.






Ove imam i u kolažu, ali sam morao i posebno da ih stavim.

Drage dame, brzo na kurs streljaštva. Trend će biti i "Catch your own tale". Krvavog lica, krvavih haljina slikaćete se za društvene mreže, vašim krvavim ajfonima u fotroli miša ili žabe zavisno od trenda. Spremite se trend dolazi po vas, i trend je ovog puta u koži životinje. Na vama je da prepoznate koje i da ga slepo pratite.

Vaš,

Modni Džoger

Broj komentara: 7:

  1. Da li me zajebavaš da ovo postoji?! Inače, ovde Marija Kuteža, dizajnerka iz Novog Sada. Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da ja sam bio u šoku gledao malo pre na tv-u. I to u Londonu, nije samo u Kini pa ti gledaj i smišljaj kako da uklopiš rep u novu kolekciju... Pozdrav i tebi i hvala što čitaš

      Izbriši
  2. Ajme pa ja sam ostala bez teksta.Pa ima li granica za ljudsku glupost?!
    U redu je da svi imamo neki svoj stil i poneki upečatljiv detalj ali ovako nešto.Bože pomozi!

    magyscreation.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Verujem da će biti sve gore i gore i da je jedino što možemo, da se navikavamo na ovo.

      Izbriši
  3. Umirem od smeha, ljudskoj gluposti nema kraja :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moraću još da čačkam ima svega danas :) Važno je da se smejemo kad već ne možemo ništa da promenimo...

      Izbriši