9. ruj 2013.

Bez kiča glava ne boli...

Evo posle dugo vremena da se oglasim. Ne vredi, stvarni poslovi su se isprečili pranju poda. Modnog poda. Sad pišem jer sam bio na izložbi unkata u Mikser House-u. Milina jedna. Skoro pa nije bilo kiča, ali njime se i nećemo baviti na ovom postu. Ovde su unikati koje je neko stvarao srcem i samim tim su posebne i jedinstvene . Bilo je svega, od nakita do majica. Žao mi je što sam tek na samom kraju fotkao pa nisam uspeo da uhvatim sve štandove koji su mi se dopali, ali evo uspeo sam da uslikam nekoliko.
Ovo nije tendencija da ovaj blog postane ozbiljno modno mesto, već je potreba da se pohvali nečiji rad i trud.
Pretpostavljam da je bilo i lepih stvari u KC Gradu na Modi za poneti, ali nisam stigao da svratim do tamo, pa da vas izvestim i o tome.
Fotke su nažalost nikakve jer sam fotkao na brzinu i pod lošim svetlom. Malo sam sredio što se dalo srediti. Uživajte.

Prvi štand koji sam video čim sam ušao, su majice Braca Burazeri. Super boje majica kao i super dizajn. Ovo su moji favoriti iliti maj favorajts. Ako već ne znate možete ih naći na njihovom sajtu  http://www.bracaburazeri.com/. Izaberite dizajn i boju koji vam se najviše svide.

Malo dalje nišao sam na jako cakan štand sa bedževima i futrolicama za dokumente. Da li za vas ili za poklon, dobro će vam doći u svakom slučaju. Mala Slava im je ima i ovo je njihov sajt 
http://www.malaslava.com/  a ovo FB stranica https://www.facebook.com/pages/Mala-Slava/157090440976906?fref=ts
Sledeći štand je sa super lancima. Priveske, broševe, prstenje i ostalo sama izliva. Dugo nisam video ovako lepe i moćne lance. FB stranica je https://www.facebook.com/pages/Lola-nakit/137062012981596.


Štand pored je nešto drugačije. Nakit na koži, ručno slikan. Izgleda moćno, elegantno i stvarno posebno. Zovu se DeMode i njihova FB stranica je https://www.facebook.com/demode.fashion?fref=ts.


Preko puta je su super životinjice kojee su mi privukle pažnju. Detalji su sjajni i ne možete proći, a da ne stanete pored njih. Zovu se Mean Machines i njihv FB je https://www.facebook.com/mean.machines.nakit?fref=ts, mail je mean.machines.nakit@gmail.com.I poslednji, i verovatno najslađi štand je Ilina design. Ove kućice kao da su pobegle iz neke bajke. Tačnije vidi se da su pobegle iz mašte onog ko ih je pravio. Nakit pravi Ilina Popovska, a e-mail je mila.ipopovska@gamil.com a FB stranica je https://www.facebook.com/IlinaDesign pa obavezno pogledajte.
Žao mi je št nisam uslikao radove slikarke Koštane Đurić "Odsustvo simetrije", ali evo stranice jer je nakit fenomenalan. FB https://www.facebook.com/pages/umetnicki-nakit-ODSUSTVO-SIMETRIJEart-jewelry-ASYMMETRYby-KOSTANA-DJURIC/126453824040046?fref=ts

Bilo je još zanimljivih izlagača koji su mi pobegli dok sam fotkao, a nisam saznao kako se zovu. No, biće još sajmova i izveštaja.

Ako je neko i pomislio da ja nekog ovde reklamiram, neka zna da mu se smjem. Nije da sam popularan bloger pa da su me sad svi oni darovali da ih hvalim. Ne, i kada budam bogat i slavan, ja ću hvaliti isključivo ono što se meni sviđa.

Dragi moji, evo, u moru kiča, stavio sam vam ove divne radove da vam ulepšaju dan. Posećujte malo ovakve događaje jer je tuga koliko je malo ljudi bilo ovog sunčanog dana. Ne mogu zamisliti šta bi bilo da je padala kiša.

Eto, sledeći blog će biti opet o bizarnoj modi, a do tada, malo osvežite oči lepim stvarima.

Vaš,

Modni Džoger

3 komentara: