14. srp 2013.

Armani, Cif, Pronto, D&G, Ariel....

Koliko puta smo otvorili modni blog i zatekli devojku bez ukusa sa jako puno para? Jako često bogami. Realno gledajući one, uglavnom, i jesu dovoljno dokone da bi slikale i snimale svoje dosadne živote.
Sama ideja bloga bi, koliko sam upućen, trebalo da bude da se pomogne devojkama kako da se srede za određeni događaj tj za određenu situaciju. No, kod nas je to uglavnom, original ovo original ono.....
 Devojko! Mućni malo glavom. Jesi li? Ništa? Pa naravno da je ništa!
Užasno me zanima šta bi se to desilo kada bi ta devojka ostala preko noći bez dinara!
Kako bi se onda slikala iz sobe u Dubaiju? Ili u svom stanu gde, zaboga slučajno, viri kristalni luster, ili možda u svom ormaru veličine prosečnog stana?
Umesto što pune usta, guzice, sise, jagodice i popunjavaju bore smejalice bolje bi im bilo da iskoriste to što se, ako hoćeš, može naušiti na nekom od tih privatnih fakulteta!
I zašto zaboga svaka reč mora biti izgovorena na Engleskom? I to još, kako ga zovem, nafuranom engleskom. To ti je ono kad uvijaš jezik pa misliš da je prirodnije! Ne nije. Prvo srpski!
Ne možeš da držiš četku u ruci i kažeš - NA MOJOJ ČECI!
Ne možeš da kažeš - NE SMEM DA SE SUNČAM ZBOG MLADEŽOVA!
Alo bre putuješ po svetu. Želiš da te gledaju. Pa jebem mu ja kad sumnjam odem na google sve lepo piše.
Dakle ovde počinje jedan mali eksperiment. Pisaću im sve šta mislim, iskreno ne preterano. Neću ih vređati. Počinjem od tri najzanimljivije.
Uskoro javljam koje su kraljice mode užasa kod nas.

Vaš
Modni Džoger

Nema komentara:

Objavi komentar